Kultúra

A Millennium Falcon az új Star Wars forgatásán is szuperül mutat

Ezt állapíthatjuk meg a nyolcadik epizód munkálatairól megjelent fantasztikus új fotókat szemlélve.

Miután napokkal ezelőtt a Star Wars VIII-at író és rendező Rian Johnson osztott meg érdekes forgatási fotókat a tumblr-oldalán, most a Twitteren jelent meg pár pompás felvétel a londoni Pinewood stúdióban felépített Millennium Falcon díszletéről. A hajót a Star Wars: Az ébredő Erő végén futólag megismert Ahch-To nevű bolygó környezetében láthatjuk a képeken. Az Ahch-To helyszínét az Írország közelében található Skellig Michaelről mintázták, miután a hetedik epizód zárójelenetét a szigeten vette fel J.J. Abrams stábja.

Noha a Lucasfilm az Ezeréves Sólymot a stúdióban építette meg, további az Ahch-To planétán játszódó jeleneteket terveznek forgatni Írországban – ezt bizonyítják a lentebb látható felvételek, amelyek már nem Pinewoodból, hanem a Dingle-félszigetről származnak.

Nyilván nem csupán néhány jelenethez konstruálnak ilyen komoly díszleteket a Lucasfilm szakemberei, úgyhogy az Ahch-Tonak feltételezhetően komoly szerepe lesz a Star Wars VIII-ban, amely 2017. december 15-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik