Kultúra

Leander Kills lemezbemutató koncert lesz a Barba Negrában

Köteles Leander új formációja a múlt hónapban megjelent debütáló albumának anyagát fogja előadni.

Március 18-án Túlélő címmel jelent meg a Leander Kills – Köteles Leander új formációjának – debütáló albuma, amely rögtön a MAHASZ lemezeladási lista 1. és az iTunes 2. helyén nyitott. A friss anyagot az együttes április 22-én mutatja be a Barba Negra Music Clubban a Hot Beaver és a Lost Continent társaságában.

Amellett, hogy a Köteles Leander, Bodor Máté, Czifra Miklós, Jankai Valentin összetételű Leander Kills ezen az estén elsősorban a Túlélő dalaira koncentrál majd, a múltról sem feledkeznek meg: a rajongók hamarosan szavazhatnak arról, hogy melyik öt Leander Rising dalt szeretnénk hallani a négyestől a fővárosban. A turné korábbi helyszínein már a program részét képezték olyan szerzemények, mint a Csak Te, a Viharom Tavaszom, a Lőjetek fel és a Nyolcadik FőBűn.

A Túlélő kiadásával egyszerre országos turnéra is indult a zenekar, és az állomásokra olyan tehetséges és lendületes csapatok kísérték el őket – az állandó vendég Hot Beaver mellett -, mint az Omega Diatribe, a Nice One Babe, a Lovecrose, a No Respect, az ALLSEE és a Nova Prospect. A java pedig csak most jön…

A szavazás mellett ugyanis sorsolás is lesz: akik elővételben jegyet váltanak a lemezbemutató koncertre, azok között 10 db VIP Túlélő-csomag talál gazdára, amiben egy Leander Kills póló, egy Túlélő CD, egy dedikált turnéplakát, egy pár dobverő és egy pengető található, valamint a szerencsés kiválasztottaknak lehetőségük lesz találkozni a zenekar tagjaival a buli estéjén egy meet & greet keretein belül.

Leander Kills, Hot Beaver, Lost Continent: 2016. április 22., Budapest – Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.)
Jegyár: elővételben 1990 HUF, a helyszínen 2490 HUF.
Elővételi lehetőségek: online a TIXA, a Ticketportal és a Broadway Jegyiroda rendszerében, illetve személyesen a Barba Negra Music Club jegypénztárában (nyitva: hétfőtől szombatig 14-20 óra között).
Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

Forrás: Hear Hungary Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik