Kultúra

Adrien Brody szenzációhajhász újságíróként kerül bajba

Előzetest kapott a Manhattan Night című thriller, amelyben a színész egy bulvárlap firkászaként olyan ügybe keveredik, amelybe nagyon nem kellett volna.

Colin Harrison amerikai regényíró 1996-ban megjelent Manhattan Nocturne című regényének filmadaptációjaként készül a Manhattan Night című krimi-thriller, amelynek forgatókönyvét az a Brian DeCubellis dolgozta ki, aki az első nagyjátékfilmjeként rendezi és producerálja is az alkotást.

A Manhattan Night a New York-i napilapnak dolgozó Porter Wren (Adrien Brody) története, aki miközben örökké a potenciálisan nagy port kavaró témákat kutatja, a mindennapokban tisztes apaként igyekszik eltartani a családját, noha anyagilag éppenséggel sosem áll túl jól. Egyszer aztán megismerkedik a titokzatos és gyönyörű Caroline Crowley-val (Yvonne Strahovski), aki némi flörtölést követően felkéri őt, hogy segítsen neki kideríteni, mi történt a közelmúltban gyanús körülmények között elhalálozott filmrendező férjével, Simonnal (Campbell Scott). Wren bele is megy a dologba és nyomozni kezd a remek témának ígérkező ügyben, közben meg a dögös özveggyel is összeszűri a levet, mindezzel viszont nemcsak a családi életét, de a karrierjét és az egészségét is veszélybe sodorja, ugyanis hamarosan kiderül, hogy Simon Crowley nem véletlenül hunyt el és valakik nagyon nem akarják, hogy ez kiderüljön.

A feszkósnak ígérkező Manhattan Night május 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik