Kultúra

Bryan Cranston zseniálisat alakít Johnson elnökként

Ezt az All the Way című dráma új előzetese is alátámasztja, amelyben a színész a Kennedy halála után beiktatott Lyndon B. Johnsonként remekel.

Az HBO saját gyártású tévéfilmjeként készül az All the Way című történelmi dráma, amely Lyndon B. Johnson elnökként hivatalban töltött küzdelmes első évét fogja bemutatni. Ez volt az az periódus, amikor Johnsonnak nemcsak a John Fitzgerald Kennedy elleni 1963-as merénylet okozta sokkból kellett felráznia a nemzetet, de folyatva elődje munkáját a faji, etnikai, vallási és nemi alapú diszkriminációt törvényellenessé tevő Polgárjogi Törvényt is törvényi erőre kellett emelnie, amelynek ügye nagy port kavart az Egyesült Államokban.

A produkcióban Johnson elnököt a Totál szívásban nyújtott alakításáért négy Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal kitüntetett, továbbá idén a Trumbo címszerepéért Oscarra is jelölt Bryan Cranston alakítja, mellette pedig olyan remek színészek fogják alkotni a szereplőgárdát, mint Frank Langella, Melissa Leo, Bradley Whitford, Anthony Mackie és Stephen Root. Az All the Way május 21-én debütál az HBO amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik