Kultúra

Itt vannak az első képek a Lego Batman moziból

A figura önálló filmjéből érkezett felvételeken a titkos barlangjában, akció közben és félig-meddig civilben is láthatjuk a hőst.

Készül a The Lego Batman Movie című animációs mozi, amely A Lego-kalandban megismert Batman története lesz. A produkció sztorija egyelőre nem ismert, azonban az már fix, hogy ebben is Will Arnett fogja megszólaltatni az apró denevérembert, míg nemezisének, a Jokernek Zach Galifianakis kölcsönzi majd a hangját. A további már biztos szereplők Robin (Michael Cera), Batgirl (Rosario Dawson), Alfred Pennyworth (Ralph Fiennes) és Gotham polgármesternője, Marion Grange (Mariah Carey) lesznek.

A Warner Bros. égisze alatt készülő filmből most megjelentek az első képek, amelyeken Batmant a repülőjében és a repülője előtt, a szupertitkos barlangjában, illetve a konyhában főzőcskézve láthatjuk (utóbbin vicces, hogy még ott is viseli a maszkját). A Seth Grahame-Smith forgatókönyvéből és az elsőfilmes Chris McKay rendezésében készülő The Lego Batman Movie 2017. február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Galéria
Warner Bros.
Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik