Kultúra

A Star Wars VII Finnje mini padawanokkal lóg

John Boyega Finn (star wars vii, john boyega,)
John Boyega Finn (star wars vii, john boyega,)
John Boyega, kiugrott rohamosztagoshoz illően jól kijön a jeditanoncokkal. Szupercukiság.

A Star Wars: Az ébredő Erő újonca, John Boyega nem tölti tétlenül a két SW-mozi közti szabadidejét, a minap például épp gyerekeket vidított fel egy londoni kórházban. Mégpedig Poe dzsekijében, hogy máshogy? Boyega a Rays of Sunshine alapítvány nevében vitt egy halom Star Wars-játékot a Royal London kórházba.

“Layla: Finn, Ray hol van? Finn: Nem tudom, Kylo legyőzött, nem emlékszem semmire. Layla: Oké, leszek a Reyed ma, oké? Finn: Oké, mutasd az utat”

instagram.com/john_boyega
instagram.com/john_boyega

A képen látható két kisgyerek, Layla és Daniel a kórház betegei, de ez nem állította meg őket abban, hogy besegítsenek Boyegának az ajándékosztogatásban, sőt, még némi lézerkard-harcra is jutott idő. A történet úgy indult, hogy az ötéves Daniel, akit épp agydaganattal kezelnek, miután látta Az ébredő Erőt, azzal a kéréssel fordult az alapítványhoz, hogy Finn jöjjön el a kórházba, ahol kezelik, és hozzon ajándékot az ottani gyerekeknek.

“A szerepben maradtam, amíg ezzel a bátor kissráccal voltam, megkérdeztem, mi az az autó, ő pedig mindent megtanított Finn-nek, amit a földi dolgokról tudni kell.” – írta Boyega az Instagramon.

instagram.com/john_boyega
instagram.com/john_boyega

Forrás: People

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik