Kultúra

Ő lesz a Kiképzés-sorozat rossz zsaruja

A Denzel Washington és Ethan Hawke főszereplésével készült akcióthriller tévés átiratában Bill Paxton fogja játszani az aljas főhőst.

Még augusztusban érkezett a hír, hogy a kultikus Kiképzés is áldozatául esik a trendnek, miszerint sikeres, ámde folytatással nem rendelkező mozifilmek a produkciókhoz hol szorosabban, hol lazábban kapcsolódó televíziós folytatásokat vagy feldolgozásokat kapnak. A David Ayer forgatókönyvéből Antoine Fuqua rendezte akcióthrillerből a Warner Bros. Television és a CBS tévés hálózat fog közös sorozatot indítani, amely a film új szereplőkkel készülő újragondolása lesz.

A produkcióról a bejelentése óta nem érkezett hír, mígnem most kiderült, hogy a szériában az egyik főszereplőt: a morálisan megkérdőjelezhető döntéseket hozó és korrupt nyomozó karakterét a négyszeres Golden Gobe-jelölt Bill Paxton fogja megformálni, magyarán ő lesz az új változata annak a rossz zsarunak, akit a filmben Denzel Washington játszott. Paxton leendő partnerét, az állítólag színes bőrűnek elképzelt fiatal rendőrtiszt karakterét jelenleg még nem tudni, ki játszhatja majd.

A tévésorozat ötlete egyébként éppen a filmet is jegyző Fuqua agyából pattant ki és a produkció executive producerei is ő maga, illetve Jerry Bruckheimer és a Helyszínelők-szériákat producerként jegyző Jonathan Littman lesznek. A sorozat sztoriján a Castle több epizódjának forgatókönyve mellett a Gengszterosztagot is író Will Beall dolgozik.

Forrás: TV Line

Ajánlott videó

Olvasói sztorik