Kultúra

Nézz bele a pszichopata Hugh Laurie ma induló új sorozatába

A The Night Managerben a Dr. House-t alakító színész ezúttal fegyverkereskedelembe fog, Tom Hiddlestone pedig ettől nem igazán boldog.

A sorozat az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét meséli el. A széria cselekménye szerint Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr (Olivia Colman), hogy beférkőzzön Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) nemzetközi üzletember belső köreibe. A feladat pedig roppant egyszerű, szétrobbantani Roper titkos fegyverkereskedelemmel folytatott bűnös szövetkezését.

Azért, hogy beférkőzzön Roper hatalmas birodalmának közepébe, Pine-nak ellen kell állnia a könnyen megvesztegethető és gyanakvó főnöke  (Major Corkoran – Tom Hollander) záporozó kérdéseinek és a szépséges barátnő (Jed – Elizabeth Debicki) vonzerejének. A jó ügyért azonban Pine-nak magának is bűnözővé kell válnia.

A sorozat John le Carré azonos című bestsellere nyomán készült.

A két netre került magyar nyelvű részletben 1-1 párbeszéd követhető, Hugh Laurie és Tom Hiddleston; illetve Hiddleston és Olivia Colman közt. Érdekesség, hogy az utóbbi színésznő figuráját eredetileg férfinak álmodta meg az író.

A The Night Manager pilotja az amerikai premierrel egy időben, február 22-én, 21 órakor nézhető az AMC csatornán, a további epizódok hétfőnként érkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik