Kultúra

Komoly nevekkel bővült az új Twin Peaks szereplőgárdája

A kultsorozat folytatásához egy többszörös Oscar-jelölt színésznő és egy korábban sokat foglalkoztatott, problémás színész is aláírt.

Mialatt novemberben még arról számolhattunk be, hogy sajnos csúszik a Twin Peaks folytatása és mégsem idén, hanem csak jövőre kerül majd a tévéképernyőkre, addig továbbra is szépen bővülget a produkció színészgárdája, amelyet már eddig is olyan nevek alkottak, mint Laura Dern, Jennifer Jason Leigh és Amanda Seyfried. A Deadline értesülései szerint mostanra két újabb névvel bővült a társulat: ők a kétszeres Oscar-jelölt Naomi Watts és az évek óta drogproblémákkal küzdő és a börtönt is megjáró Tom Sizemore.

A tizennyolc epizódosra tervezett folytatást a kultikus eredetit is jegyző Mark Frost és David Lynch páros írja, a már forgó epizódokat pedig ezúttal is Lynch rendezni. Az új női szereplők mellett a Dale Cooper különleges ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlan, továbbá Dana Ashbrook, Balthazar Getty és a Laura Palmert ismét megformáló Sheryl Lee fog játszani a produkcióban. A 2017-re ígért új Twin Peaks premierdátuma még nem ismert.

Forrás: Deadline via The Playlist

Ajánlott videó

Olvasói sztorik