Kultúra

Christian Bale kiszállt a Ferrariból

Mármint nem a verdájából, hanem az Enzo Ferrari életéről szóló moziból, amelynek rendezője most nézhet másik színész után.

Még augusztusban érkezett a hír, hogy megtalálta főszereplőjét az Enzo Anselmo Ferrariról szóló életrajzi film, amelyben nem más, mint az Oscar-díjas és csütörtök óta immár háromszoros Oscar-jelölt Christian Bale fogja megformálni a legendás olasz autóversenyzőt, a Ferrari autógyár és a Scuderia Ferrari Forma 1-es csapat megalapítóját. Igen ám, csakhogy mostantól meg az a helyzet, hogy ez mégsem így lesz, ugyanis Bale váratlanul kiszállt a projektből. Az indoklás szerint a színész azért hagyta ott a produkciót, mert rájött, hogy a sűrű időbeosztása miatt a forgatás startjáig már nem lesz elég ideje felszedni a Ferrari hiteles megformálásához szükséges súlyt.

Mindez azt jelenti, hogy új címszereplő után kell néznie négyszeres Oscar-jelölt Michael Mann direktornak, aki a Ferrari munkacímű alkotást rendezni fogja. A majd a produceri teendőket is ellátó Mann és kollégái nyáron tervezik kezdeni a forgatást, magyarán még van idejük megtalálni Bale utódját, mindazonáltal jobban teszik, ha iparkodnak a kereséssel.

Forrás: Deadline via Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik