Kultúra

Ralph Fiennes rendezőként tart beszédgyakorlatot az Ave, Cézár új trailerében

A Coen fivérek mozijának új előzeteséből megtudhatjuk, hogy bizony nem egyszerű együtt dolgozni az angolt törő külföldi színészekkel.

Tréfás új kedvcsinálót kapott az Ethan Coen és Joel Coen írta és rendezte Ave, Cézár, amelyből ezúttal egy hosszú részletet nézhetünk végig. A jelenetben a Ralph Fiennes alakította Laurence Lorenz direktor a Hollywoodba nyilván Európából érkezett Tobey-ba (Alden Ehrenreich) próbálja belesulykolni, hogyan is kellene mondania azt a sort, amit egyébként magától képtelen kinyögni.

Az ’50-es években játszódó Ave, Cézár főszereplőjét Josh Brolin játsza, aki a filmstúdióknak dolgozó, magánnyomozóból lett “korrigáló” figuráját, Eddie Mannix-et fogja alakítani. A sztori szerint Mannix azzal foglalkozik, hogy lenyomozza és eltussolja az álomgyárban készülő filmek és a színészek körül támadó kisebb-nagyobb botrányokat. Legújabb megbízatása az lesz, hogy megtalálja a titokzatos módon eltűnő sztárt, a Julius Caesar szerepében éppen nagyot dobbantani készülő Baird Whitlockot (George Clooney), akiről azonban kiderül, hogy elrabolták és súlyos váltságdíjat követelnek érte. A Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Frances McDormand, Dolph Lundgren és Christopher Lambert mellékszereplésével készülő Ave, Cézár február 25-én kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik