Kultúra

Az X-Men Magnetóját legyőzte egy kiskutya

Ian McKellen übercuki sztoriban eleveníti fel az X-Men mozik kezdeteit.

Azt eddig is sejtettük, hogy Marvel-franchise-ban szerpelni eleve nem lehet az a kimondott lélekölő, unalmas, boldogtalan munka, de Ian McKellen most ráemelt minderre, amikor arról mesélt Facebook-oldalán, hogy anno gyakorlatilag munkaköri kötelességből kellett olyan Magneto-figurákkal játszania, amelyekért ma ölre mennek a képregényrajongó kiskölykök. A cukiságbomba azonban akkor kezdett komoly szabadesésbe, amikor azt is elmesélte, hogy ebben a kemény munkában Bill Condon – egyebek mellett a Dreamgirls forgatókönyvírója – kiskutyája is segítette. Komoly sikermutatóval, a blöki ugyanis simán legyőzte a menő Magnetót.

“2000-ben kaptam szerepet az X-Menben, a filmben, ami a képregényhősökön alapuló műfaj felélesztésére szántak. Kíváncsian vártam, hogy belépjek a franchise-ok és műanyagfigurák világába. A feladataim között volt a Magneto-figurák egy korai prototípusának töréstesztelése, Bill Condon kutyája, Greer segítségével. Attól tartok a mágnesesség aprócska urának esélye sem volt a kiskutya fogaival szemben.”

In 2000, I landed a role in X-MEN, the film that was to revitalize the genre based on comic book heroes. I was intrigued…

Posted by Ian McKellen on Wednesday, January 6, 2016

 

Ian McKellen újabban aktívkodik a Facebookon, már szilveszteri bulifotóit is imádtuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik