Kultúra

Leonardo DiCapriót kétszer is megerőszakolja egy medve A visszatérőben

Hogy micsoda? Ráadásul kétszer is?! Márpedig a film medvetámadásos jelenetéről érkezett új információk szerint ez történik.

Az amerikai premier közeledtével egyre sűrűsödnek a hírek és a promók a háromszoros Oscar-díjas Alejandro González Iñárritu rendezte A visszatérő című mozi körül: az elmúlt napok újdonságait követően azonban most egy enyhén szólva is meghökkentő infó terjedt el a világhálón, melynek értelmében a már eleve brutálisnak ígérkező medvetámadásos jelenet odáig fajul majd a filmben, hogy az állat megerőszakolja a Leonardo DiCaprio alakította Hugo Glass karakterét. Mi több: kétszer is! Már eleve a koncepció is sokkoló, de hogy kétszer egymás után? A feltételezés a The Drudge Report oldalától ered, akik így számolnak be a felkavaró jelenet azon részéről, amelyet az előzetesekben még nem láthattunk:

A medve megfordítja Leót, majd lök és lök rajta a durva marcangolás közben.

A pletyka szárnyra kelése óta az alkotást finanszírozó és forgalmazó 20th Century Fox stúdió illetékeseinek is a fülébe jutott a dolog és ezért gyorsan közleményben tudatták a nagyérdeművel, hogy ez kamu és ilyesmi nem történik a produkcióban:

A medve nyilvánvalóan nem erőszakolja meg Leonardo DiCaprio figuráját a filmben.

– ez megnyugtató, mindazonáltal hetekkel a bemutató előtt feltehetően akkor sem mondanának mást, ha az igazság mégis az lenne, hogy igenis történik ilyen kegyetlenség A visszatérőben. Hogy aztán mi az igazság, azt majd csupán jövőre tudjuk meg, miután Iñárritu filmje 2016. január 14-én érkezik meg a hazai mozikba. Addig is a fentiek fényében érdemes újra megtekinteni azt, amit eddig közzétettek az ominózus jelenetből:

Forrás: The Drudge Report via Break, Lainey Gossip

Ajánlott videó

Olvasói sztorik