Kultúra

Akarod, hogy húszezresek repkedjenek az arcodba, ugye?

A (kamu) rajság csúcsa az Aranyélet-beli rapbanda, a Muffhunterz videóklipje, melyet nálunk láthatsz először. Suttyóság! Szakadó húszezres! Encsiüccsi!

Bár mi már a második részt is alaposan kiveséztük, ám ha netán még csak az első részt láttad az Aranyéletből, azt akkor is tudhatod, hogy a sorozatbeli család elsőszülöttje, Márk gengszterrepperi ambíciókat dédelget, bandája, a beszédes nevű Muffhunterz próbái rendszeres indok a családtól való távolmaradásra, a zenekar pedig az első epizódban épp első klipjén dolgozik, kevés sikerrel. Ám az minden spoilerezés nélkül is nyilvánvaló, hogy mind a pénz, mind a stáb összeáll a projekthez végül: hisz itt a kész klip, amit a 24.hu olvasói nézhetnek meg először. Lesz benne húszezres-szaggatás is!

Fun fact: a videó megszületése pusztán az HBO jófejsége, a sorozatban ugyanis így, teljes formában nem megy majd le, viszont a csatorna úgy gondolta, remek adalék lesz a teljes klip Márk karakterének megértéséhez. A klip szépen illeszkedik a sorozat egészén végig vonuló “semmi sem az, aminek látszani akar” gondolathoz, és épp olyan, mint Márk: az angol ezt a jelenséget “wannabe”-nak hívja: nem igazán menő, de jól tetteti, inkább van ambíciója, mint tehetsége, valódi élettapasztalat híján olcsó közhelyeket pufogtat döcögős rímekkel, és pénze is láthatóan több van, mint stílusérzéke. Íme.

Werk is készült a kliphez, a két videó együtt működik igazán, mutatjuk ezt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik