Kultúra

Sose jönnek rá, mi a közös Kökében, Kokóban és Dömében

Anyám tyúkja? Héjanász? Tudod, hogy nincs bocsánat.

Hát az, hogy mindhárman fellépnek a Nemzeti Színházban A Vers a bajnoktól című esten, más közismert magyar sportolók, olimpiai, paralimpiai, világ-, Európa- és magyar bajnokok között, november ötödikén, csütörtökön.

Tavaly a magyar nyelv napján, november tizenharmadikán rendezte meg először ezt az estet színházaink legszínházabbika – az alkalmi aktorok már akkor is kedvenc soraikkal álltak elénk.

A friss lista: Szávay Ágnes teniszező, Sors Tamás úszó, Gergely Gábor asztaliteniszező, Détári Lajos focista, Kökény Bea kézilabdázó, Kőbán Rita kajakozó, Rátgéber László kosárlabda mesteredző, Czene Attila úszó, Módos Péter birkózó, Balogh Gábor öttusázó, Petrovics Gabriella ökölvívó és Besenyei Péter műrepülő.

A címben annyit csaltunk, hogy a boxista Kovács Koko István – Mohay Bence sportriporter  társaságában – nem versel, hanem vezeti az irodalmi show-t.

Amúgy az este folyamán a sportolók mellett a Nemzeti Színház művészei színpadra állnak, köztük a gyönyörű Tompos Kátya, valamint Olt Tamás és Bakos-Kiss Gábor.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik