Kultúra

Meztelen nő üldögél egy háztetőn: a szomszédok semmit sem értenek

Guminő? Igazi? Bolond? Hát föl ne fázzon!

Néznek bután s kajánul a londoni Whitechapel környékén élő polgárok, miután a Commercial Streeten álló Toynbee Studios tetejére kiült egy pucér nő.

„Tudja valaki, mi történik” – kérdezte a Twitteren egy Raquel Rodrigues nevű, a közügyekért s a városképért élénken érdeklődő júzer.

Választ az Independenttől kapott. A lap azt írja, bizony nem egy élethű dekorációról van szó, hanem hús-vér hölgyről, aki nem bolond, hanem performanszt mutat be. A nő neve Poppy Jackson, és az, hogy pénteken és szombaton délután egy és öt között meztelenül üldögél a tetőn, a jelenleg zajló SPILL Fesztivál része.

Az akció – ez vállalt célja – kettős szerepben mutatja be a női testet: egyszerre a térben, és téren kívül elhelyezve. A szervezők azt is megjegyzik közleményükben, hogy a rendőrség egyelőre vizsgálja, legális-e a performansz.

A naturálián és a genitálián túli világ iránt is érdeklődő műértő olvasóink figyelmét hadd hívjuk fel a feszes párhuzamosak közé szorított klinkertéglák szertelen színhasználatára. Az magasépítész-fetisiszta, valamint ipari alpinista-fan júzereink pedig nyilván már rákattantak a művésznőt köldökben elszorító készségre, melynek pozitívuma, hogy előre nem zuhanhat a perfonmanszált pucéritás, hátránya, hogy hátra viszont igen, de ebben az esetben legalább nem a rusnya kövezetet, hanem a szép kék eget nézheti abban az utolsó négy másodpercben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik