Kultúra

Szauna party minden pénteken a Lukácsban

A rendezvény során 5 szaunamester 32 programmal kényezteti a szaunázás szerelmeseit

A folyamatosan megújuló Lukács Fürdő különleges szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az egészséges szaunázás szerelmesei részére a Lukács fürdő patinás épületében minden pénteken egész estés fürdő- és szauna party várja az érdeklődőket. Így nemcsak az idősebbek, hanem már a fiatalabbak is megtalálhatják a számukra legkedvezőbb kikapcsolódási lehetőséget.

IMG_7495

A Lukács Fürdő igazi történelmi örökség, hiszen már a római korban is ismert volt az itt feltörő hőforrások gyógyító ereje. A termálvíz rendkívül jótékonyan hat testre és lélekre egyaránt. Mivel a vendégek elvárásai az elmúlt években a sorra nyíló wellness központok és élményfürdők hatására megnőttek, az üzemeltetők szükségesnek tartották a szolgáltatások körének bővítését és színvonalának emelését. Így több korszerű, egyedülálló szolgáltatást vezettek be. Ennek köszönhetően a fürdő most már a fiatalabb közönség számára is rengeteg alternatív szórakozási lehetőséget és számos kedvezményes jegytípust kínál.

Uszoda, wellness részleg, szaunavilág várja a látogatókat. A fürdőben olyan, Budapesten egyedülálló, kényeztető szolgáltatásokat is megtalálhatunk, mint a hammam török masszázs, vagy a Himalája sótéglából épült kamrában való relaxálás, ami az allergiásoknak kiváló, illetve azoknak, akik a megfázásos megbetegedéseket szeretnék elkerülni.

AG_20120815_244

Az idei év különlegességei pedig a minden pénteken megrendezésre kerülő szauna party-k, mely során 5 szaunamester 32 programmal kényezteti a szaunázás szerelmeseit. A szaunamester személyre szabott ventilációt biztosít, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt és igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdést megválaszolni. Ezeken a programokon a mesterek egy performance-t adnak elő, jelmezt viselnek, a koreográfiát zenével és fénytechnikai eszközökkel egészítik ki. Az intenzívebb szaunázás így egy szórakoztató élménnyé válik. Minden egyes programnak megvan a saját tematikája, a maga külön varázsa, igazi társas programok függetlenül attól, hogy a vendég társasággal vagy egyedül érkezett.

További információ: www.lukacsfurdo.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik