Kultúra

Tévésorozat készülhet a Boszorkányvadászokból

Váratlan fordulat: a 2013-as fantasy akciófilmből a már bejelentett mozis folytatása helyett végül tévés produkció válhat.

Bonyolódni látszik a huzavona a Jeremy Renner és Gemma Arteton főszereplésével készült Boszorkányvadászok már legalább egy évvel ezelőtt felmerült folytatása körül, ugyanis jelenleg úgy fest a helyzet, hogy idén augusztusban hiába is jelentették be a második részt, abból mégsem lesz semmi. Helyette a legfrissebb értesülések szerint a 2013-as mozit finanszírozó és forgalmazó Paramount Pictures a kevésbé kockázatos megoldást választja és inkább egy tévésorozatba invesztál, amely a Paramount TV csatornáján indulhat majd el.

A meglepő fordulatra nem szolgáltak magyarázattal a Paramount illetékesei, így azt sem tudni, hogy most akkor mi lesz az eddig tervbe vett Boszorkányvadászok 2 sztoriját kidolgozó Tommy Wirkola forgatókönyvével, illetve a film rendezését bevállaló Bruno Aveillannal. Mindazonáltal az már most igen valószínűnek tűnik, hogy amennyiben tényleg beindul a tévés folyatás, úgy abban már nem Gemma Arteton és Jeremy Renner már fogják eljátszani a banyákat hentelő Jancsit és Juliskát.

Forrás: Deadline via Slashfilm

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik