Kultúra

Mutyikirályok előnyben: megnyílt az HBO Aranyélet-szabadulószobája

Közeleg az HBO saját gyártású produkciója, melynek apropóján megnyitott a csatorna különleges szabadulószobája az Erzsébet téren.

Izgalmas kalandban lehet részetek a belvárosban járva, hiszen megnyitotta kapuit Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobája, mely csupán egy hétig üzemel, és a november 8-án 20:00-kor debütáló, thriller elemekkel átszőtt sorozat, az Aranyélet tematikájához kapcsolódik.

A játékhoz a sorozatot ismerni nem kell, csupán némi rafinériára vagy baráti segítségre lesz szükségetek. Ugyanakkor jó, ha tudjátok, hogy akárcsak az Aranyéletben, itt semmi sem az, aminek látszik. A játék közben bármilyen technikai eszköz vagy okostelefon használható, sőt, az igazán leleményesek a közösségi felületeket is igénybe vehetik.

Fotó: HBO
Fotó: HBO

A játék felváltva zajlik két szobában, és habár stílusuk merőben eltérő lesz, a legjellegzetesebb objektumok, melyek szorosan kapcsolódnak a sorozathoz is, mindkét szobában megtalálhatóak. Hogy mire lehet jó egy kalitka, és hogyan lehet megtalálni az összes puzzle darabot, ami a kijutáshoz szükséges, a játékosokon múlik. A kisebb-nagyobb bűncselekményre utaló elemekkel, melyek szintén a sorozat egyes jeleneteire utalnak, valamint a logikai és ügyességi feladványokkal sehol máshol nem találkozhatnak a szabadulószobák kedvelői. A játékot a PánIQ Szoba szervezi, az Aranyéletre hangolva.

Aki pedig sikeresen kiszabadult, természetesen nemcsak a játék élményével lehet gazdagabb, hanem egy hónapnyi korlátlan HBO GO hozzáféréssel is, valamint egy PánIQ Szoba- kuponnal. Szabaduljatok ki Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobájából! A szervezők 4-5 fős csapatokat várnak az Erzsébet térre október 16 és 21. között. A részvétel ingyenes, egy játék időtartama 15-20 perc.

Az HBO Szabadulószoba nyitva tartása:
Október 16.: 16:00-24:00
Október 17.: 12:00-24:00
Október 18.: 12:00-20:00
Október 19.: 16:00-20:00
Október 20.: 16:00-22:00
Október 21.: 16:00-22:00

Az Aranyélet november 8-tól lesz látható az HBO műsorán és az HBO GO-n .

Forrás: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik