Kultúra

Jack Black is feltűnik és énekel a Libabőr betétdalának klipjében

Megjelent a horrorkomédia "Bumps Gonna Goose Ya!" című rapnótájának videója, melyben számos ökörséget és a filmből vett részletet láthatunk.

Világszerte októberben kerül a mozikba a Robert Lawrence Stine nagy sikerű ifjúsági könyvsorozatán: a hazánkban is megjelent Libabőr-könyveken alapuló ugyancsak Libabőr című mozifilm, amelyet Rob Letterman rendez. A fantasy-elemekben bővelkedő horrorkomédia főszereplője Jack Black lesz, akiről a Rocksuli óta tudjuk, hogy szeret énekelni, ezért nem is meglepő a mozi betétdalához forgatott és most megjelent videóklipbeli feltűnése. Jóllehet Black a minimális szövegén és az őrült arckifejezésein túl nem járul hozzá sokkal a produkcióhoz, amely egyébként is lapos, tekintve, hogy mind Malik Forte előadása, mind a dal elég középszerűek. De legalább a táncoló boszik dögösek.

A mozifilm sztorija szerint a különc és mogorva író Robert L. Stine (Jack Black) és a kamaszodó lánya, Hannah (Odeya Rush) kettesben éldegélnek, mígnem egy nap a szomszédba költözik Zach (Dylan Minnette), akivel a leányzó elkezd összebarátkozni. Stine már ezt sem nézi jó szemmel, ámde amikor Zach és a haverja (Ryan Lee) egyik látogatása során az utóbbi óvatlanul kinyit egyet a szerző féltve őrzött mágikus kéziratai közül, hirtelen elszabadul a pokol, ugyanis kiderül, hogy a titokzatos írások egy-egy félelmetes szerzetet rejtenek magukban. A Libabőr október 29-én érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik