Kultúra

Kiég az agyad a Jurassic város előzetesétől

Nem gyakori, hogy az Asylum stúdió filmjei a mozikban és nem a DVD-polcokon landolnak, de a Jurassic város most esélyt kap.

Fura napokat élünk meg, hiszen ezen a héten érkezik a Sétáló agyhalottak a mozikba, amely vígjáték formában próbálja pellengérre állítani a zombiműfajt, és ugyanúgy csütörtöktől nézhető majd egy másik döbbenet, csak dínókkal: a Jurassic város is. Ha azt hinnénk, hogy ez a Jurassic World idei hatalmas hype-jának köszönhetően készült el, tévedünk, ugyanis ezt a műremeket még 2013-ban gyártották. A rendezői székben egyébként egy vizuális munkákban jártas szakember, Joseph J. Lawson ült, akinek direktorként olyan filmeket is köszönhetünk, mint az Utazás a nácik központja felé vagy a Reszkessetek, kutyaütők! A sztori rémesen egyszerű, egy istenkomplexusos mozgássérült figura elhatározza, hogy feléleszti a dinoszauruszokat, ám láss csodát, azok az emberek ellen fordulnak. A legolcsóbb CGI-vel teletűzdelt film főszereplője Treat Williams, aki fene tudja mit keres ebben az alkotásban. A Jurassic város október 8-tól nézhető a mozikban.

UPDATE: A Jurassic város mégsem kerül moziforgalmazásba, a film október 17-én, 17 órakor a Universal Channel műsorán látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik