Kultúra

A cápa 19 kamuelőzetese még fenevad nélkül is állati

A 30 éves Vissza a jövőbe DVD és Blu-ray kiadásaihoz forgatott jópofa prómóból megismerheted A cápa-filmek változatos históriáját.

A Universal Pictures stúdiónál szemlátomást nagyon ráfeküdtek az idén jubiláló Vissza a jövőbe első részének és ennek örömére hamarosan megjelenő mindenféle extrákkal telepakolt spéci Blu-ray és DVD kiadásainak promótálására, hiszen az egy hete megjelent Brown dokis videó után most itt van a trilógia második részében beharangozott Jaws 19, azaz A cápa 19 álelőzetese. A ’89-es film digitális cápás poénját meglovagoló rövid teaser-féléből kiderül, hogy kb. miféle nonszensz badarságokról szóltak az elmúlt évtizedek vápás mozijai, így pl. megtudhatjuk, hogy volt 3D-s, bosszúállós, pusztán csak a profitért forgatott, enyhén erotikus, kibercápás, robotcápás és cápavadászos, óriáspolippal harcolós, előzményfilm, az előzményfilmet folytató, családi mozis, szovjet cápás, reboot és olyan is, melynek magyar címe kb. A cápa ötven árnyalata lehetne. Az ötletes videó egyébként az Egyesült Államokban október 21-én megjelenő trilógia lemezes kiadásain is rajta lesz.

És amennyiben nem lenne elég menőség a kamutrailer, még egy ugyancsak a Vissza a jövőbe 2 ihlette bónusz Pepsi-reklám is érkezett mellé, hogy teljes legyen az élvezet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik