Kultúra

Még alsó hangon négy Transformers-mozi jöhet

A Paramount felfedte, hogy betáblázzák magukat és a Transformers 8-ig már tuti nem ér véget az óriásrobotok zúzásáról szóló franchise.

Nem mintha a lesújtó kritikák ellenére a tavaly a mozikban világszerte taroló Transformers: A kihalás kora után kételkedtünk volna a folytatásban, de most bebizonyosodott, hogy a Michael Bay robotos látványorgiáit ránk szabadító Paramount Pictures stúdiónál nem viccelnek, ugyanis bejelentették, hogy még legalább négy produkciót terveznek. Sőt: az egymáshoz szorosabban kapcsolódó felvonások mellett még külön spinoffok is lesznek.

Úgy döntöttünk, hogy megtervezzük a Transformers-filmek jövőjét az elkövetkező tíz évre.

– közölte Steven J. Davis, a robotos játékfigurákat gyártó és forgalmazó Hasbro elnöke. A cég és a filmstúdió kezdettől fogva szoros együttműködésben dolgozik a franchise-on, így a rejtélyes spinoffokkal együtt jelenleg még meghatározatlan számúra bővülő folytatásokat is közösen hozzák tető alá. Hogy aztán a látványfilmek zsenije, Michael Bay mekkora szerephez jut majd a következő négy alkotásban, arról még nincsenek információk, mindazonáltal igencsak valószínű, hogy fog ő még rendezni Transformers-mozit, miközben a 2017-ben érkező ötödiknek már hivatalosan is az egyik executive producere lesz.

Forrás: Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik