Kultúra

Thort démon szállja meg a Bosszúállók: Ultron kora törölt jelenetében

Bizarr kihagyott jelenetet tett közzé a Marvel, melyből kiderül, mit is művelt Chris Hemsworth karaktere félmeztelenül egy barlangi tóban.

Ugyan már kifutott a mozikból a hihetetlenül tömény Bosszúállók: Ultron kora, azonban a Marvel az Egyesült Államokban október 2-án megjelenő Blu-ray és DVD kiadásokat promótálva most egy kétperces törölt jelenet online leleplezésével örvendeztette meg a rajongókat, melyben Thor mellett a Stellan Skarsgard alakította Dr. Erik Selvig is felbukkan. A videót végignézve igencsak meglepő eseménynek lehetünk szemtanúi: egy rejtélyes barlang mélyén a félisten nekivetkőzik és bemászik a vízbe, ahol aztán valamiféle gonosz lélek szállja meg a testét, aki előbb gúnyolódik egy sort, majd a Végtelenség Ékköveiről tart kiselőadást. A kövekkel kapcsolatosan amúgy azt érdemes tudni, hogy miként a képregényekben, úgy a filmes univerzumban is komoly jelentőséggel bírnak, hiszen pl. Thanos is azokat akarja összegyűjteni.

A szcéna több szempontból is különleges, hiszen Skarsgard cameója mellett végre kiderül, hogy Thornak ez a trailerekben egyébként még sokszor látott félmeztelenül agonizálós pillanata mégis mihez kötődik, illetőleg röviden Chris Hemsworth is fitogtathatja a színészi kvalitásait, miközben egyúttal a kötelező felsőtestvillantást is kipipálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik