Kultúra

Visszatérhet a tévéképernyőkre A szupercsapat

A 20th Century Fox már el is kezdte kidolgozni a kultikus akciósorozat újráját, amelyben az eredetivel ellentétben immáron vegyesen lesznek férfi és női karakterek.

A Halálos iramban-filmek utolsó két részét is produceráló Chris Morgan lesz az egyik executive producere a legendás A szupercsapat tévés feltámasztásának, amelyet a Fox most váratlanul bejelentett. A stúdió közleménye értelmében az 1983-87. között futott széria új verziója többé nem négy különleges alakulatoknál szolgált, majd egy még különlegesebb csapattá összeállt férfiú kalandjait fogja elmesélni, hanem immáron női hősök is lesznek, jóllehet az még kérdéses, hogy végül hány fősre módosul a kommandó létszáma.

Érdekesség, hogy a már az előkészületi fázisban mozgó sorozat producerei között találjuk azt a Tawnia McKiernant, aki az eredeti ötletével előálló Stephen J. Cannell lánya. Az új változat koncepcióját bizonyos Albert Kim dolgozza ki és ugyan a forgatás még várat magára, de az már most holtbiztos, hogy a szériának semmi köze nem lesz a 2010-es mozifilmhez, ami Liam Neeson ide, Bradley Cooper oda, de borzalmas volt.

Forrás: ComingSoon, Empire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik