Kultúra

Ne csak nézd a Snoopy-film új trailerét, de csinálj magadból te is Peanuts-figurát

Amellett, hogy új előzetest kapott Snoopy és Charlie Brown mozija elindult a weboldal is, ahol minden rajongó a kedvenceihez hasonlóvá varázsolhatja magát.

Az Emmy-díjas Steve Matino rendezi a kissrác és legjobb barátja, a beagle kutya egész estés animációs moziját: a Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts Film című produkciót, melyhez most megérkezett a tüneményes első előzeteshez hasonlóképpen cuki második trailer. A mozifilm arról fog szólni, hogy Charlie Brown nagyon unja már a sok beégést, ezért miután egy új lány költözik a városba úgy dönt, összeszedi magát és megpróbál jobb színben feltűnni az idegen, illetve a barátai előtt, ennek elérésében pedig természetesen Snoopy segít neki. A Peanuts Film december 24-én érkezik meg a magyar mozikba.

Amennyiben csíped Snoopy és Charlie Brown karaktereit és már alig várod a mozijukat, úgy egyenesen neked készült a PeanutizeMe.com oldala, ahol létrehozhatod a muris figurákat idéző portrédat. Az oldal is kapott egy jópofa promóvideót – alant ezt is megnézheted.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik