Kultúra

Jézus válik a rómaiak legnagyobb félelmévé a The Young Messiah trailerében

Megérkezett az első előzetes a kosztümös drámához, melyben Sean Bean vezeti majd az isteni hatalommal bíró ifjút megtalálni és megfékezni igyekvő római erőket.

Nem kisebb név, mint az elsősorban a vámpírregényeiről ismert Anne Rice írónő Christ the Lord: Out of Egypt című művéből forog a The Young Messiah keresztségű alkotás, melyet az eredetileg forgatókönyvíró Cyrus Nowrasteh rendez, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje. A szkriptet Nowrasteh-vel közösen hitvese, Betsy Norasteh jegyzi és a történet a még gyermek Jézusról szól, aki elkezdi felfedezni rendkívüli hatalmát és miután több csodát is cselekedvén segít az embereken a rómaiak fülébe jut, hogy egy megváltónak titulált ifjú tűnt fel Jeruzsálemben. A filmben a kiváló Sean Bean alakítja majd Severust, aki feladatául kapja a gyermek kilétének felderítését, a nyolcéves Jézus megformálójaként pedig az egyéb apró szerepek mellett a Sherlock egyik epizódjában már feltűnt, azonban relatíve továbbra is ismeretlen Adam Greaves-Neal lesz majd látható.

Érdekes módon a 2016. március 11-én az amerikai mozikba kerülő The Young Messiah jövőre nem az egyetlen Jézussal foglalkozó produkció lesz, miután a korábban már ugyancsak egy első előzetessel előrukkoló Risen című alkotásban Joseph Fiennes fog nyomozni a keresztre feszítését követően a sírjából eltűnő próféta után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik