Kultúra

Irtó brutális részlet jelent meg Eli Roth kannibálos horrorjából

A máris hírhedt The Green Inferno című alkotást hamarosan bemutatják az amerikai mozik, ezért a filmből most egy gyomorforgató jelenet került fel a világhálóra.

Amennyire beteg, éppoly hányattatott sorsú produkció a színész-rendező Eli Roth dirigálta The Green Inferno, amely gyakorlatilag a mindenidők egyik legkiakasztóbb filmjeként számon tartott 1980-as Cannibal Holocaust remake-jének készült. Habár a cselekményben akadnak apró módosítások, úgymint ezúttal a modern világból az őserdő mélyére érkező leendő áldozatok nem pszichopata dokumentumfilmesek (mint az eredetiben), hanem aktivista diákok, akik egy a dél-amerikai Amazonas-medence területén élő törzset akarnak megvédeni a kihalástól. Pechükre nemes céljuk egyáltalán nem érdekli a szóban forgó vademberek népségét, akik miután a fiatalok megérkeznek hozzájuk látogatóba, rögvest foglyul ejtik őket, hogy aztán szépen belakmározzanak belőlük. Sajnos ez utóbbi filmen nem néz ki túl kellemesen, hála Eli Roth-nak, aki két mozis szerep között már korábban is olyan “finomságokat” írt és rendezett, mint a Kabinláz, illetve a Motel-filmek.

A Ruggero Deodato rendezte eredeti előtti tisztelgésnek szánt produkció egyébként már 2013. óta készen van, de világszerte néhány országot leszámítva nem tűzték eddig műsorra, amin igazándiból nincs is mit csodálkozni. Mindazonáltal most szeptember 25-én végül mégiscsak bemutatják az Egyesült Államokban, ez pedig utóbb nem kizárt, hogy új löketet ad majd a The Green Inferno nemzetközi forgalmazásának és ha nem vigyázunk idővel akár még a magyar mozikba is megérkezhet majd ez a förtelem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik