Kultúra

Sorozat készül az O. J. Simpson-perről, itt az első trailer

Az American Crime Story címéből sejthetően híres amerikai bűnügyeket fog feldolgozni 10 részben évadonként, és ugyanazok készítik, mint az Amerikai Horror Storyt.

Az első évad O. J. Simpson világhíres perét dolgozza fel, ahol azzal vádolták, hogy meggyilkolta ex-feleségét és annak szeretőjét, és amely tárgyalás után az esküdtszék felmentette. 2008-ban azonban fegyveres rablást követett el egy hotelben ezért a Las Vegas-i bíróság 33 év szabadságvesztésre ítélte melynek minimum egyharmadának leülése után feltételes szabadlábon távozhat.

A sorozatról egyelőre azt lehet tudni, hogy Ryan Murphy (Glee, Kés/alatt), az American Horror Story írója ezúttal producerként és rendezőként tevékenykedik majd. O. J. Simpsont Cuba Gooding Jr. fogja alakítani, feltűnik továbbá John Travolta és Sarah Paulson is. A sorozat 2016 elején fog debütálni az FX-en.

A meglehetősen minimalista teaser trailerben pedig ugyan nem tudni, hogy maga a színész vagy maga O.J Simpson hangja hallatszik-e, mindenesetre meglehetősen hátborzongató.

Forrás: comingsoon.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik