Kultúra

Letartóztatták a Star Trek-sorozat színésznőjét szeméremsértésért

A Star Trek Voyager Kes nevű karakterét alakító Jennifer Lien három tizenhárom éven aluli gyerekeknek mutogatta magát.

A színésznő Tennessee-ben lévő otthonában került konfliktusba szomszédjával, miután annak egyik gyermeke túl hangosan sírt, s ez idegesítette a 41 éves Lient. A szóváltásból csakhamar heves vita kerekedett, a színésznő pedig váratlanul felemelte felsőjét és melleit mutogatva kiabálta, hogy ha nem tisztelik őt, ő miért tenné másokkal. Ha ez nem lett volna elegendő, Lien megfordult, letolta a nadrágját, és az altestét is mutogatni kezdte.

A szomszéd kihívta a rendőröket, de állítólag a kiérkező biztosok sem tudták rábírni, hogy felöltözzön, ráadásul Lien letartóztatása közben végig azzal fenyegetőzött, hogy megöli az eljáró tiszteket. A színésznő szeptember 3-a óta őrizetben van szeméremsértés vádja miatt (hiszen az esetben három tizenhárom éven aluli gyermek is szerepel), 2500 dolláros óvadék ellenében viszont szabadlábon védekezhet.

Jennifer Lien 1995 és 2000 között a Star Trek Voyeger első három évadában 70 epizódban alakította Kest, aki az Ocampa faj női képviselőjeként csatlakozott a USS Voyager legénységéhez.

Forrás: Business Standard

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik