Kultúra

Új komédiasorozatok érkeznek a Comedy Central műsorára

Egy szexéhes harmincasokról és egy kissé proli, vidéki család mindennapjairól szóló széria színesíti szeptembertől a magyar humorcsatorna estéit.

A Comedy Central kapásból két mókás sorozatot újított az őszre. Az egyik a szeptember 8-án, azaz ma este induló Anyám borogass (The Middle), amely az Indiana államban élő Heck családról szól, akik a képzeletbeli és a világ legnagyobb műanyag tehenéről híres Orson városában tengetik napjaikat. A kissé tahó közösségben Frankie Heck (az alakításáért Emmy-díjjal kitüntetett Patricia Heaton) mindent megtesz azért, hogy családját ne ragadja magával a gazdasági válság, közben pedig küzd három gyermekével. Közülük az otthon alsógatyában bóklászó Axl a legidősebb, aki nagy bicepsszel és még nagyobb egóval cselleng a világban. A sorban a bájosan bugyuta Sue következik: ő olyan lelkes és optimista, hogy legszívesebben mindenki adna neki egy tockost. Brick a legkisebb és bár neki több IQ-t adott a sors, mint az egész családnak egybevéve, szociopataként nehezen tud bárhova is beilleszkedni. Frankie mindenben számíthat empatikus férjére, Neilre, aki arra a kérdésre, hogy „téged nem zavar, hogy már nem vagyok olyan fiatal és ragyogó mint régen”, a szimpla „ja, ez szívás” választ adja.

A Megdönthetetlen szingli főszereplői. Fotó: Comedy Central
A Megdönthetetlen szingli főszereplői. Fotó: Comedy Central

Az Anyám borogass mellett a Megdönthetetlen (Undateable) című szitkom a hazai humorcsatorna másik újdonsága, amelyben hét barát próbál párt, vagy legalább ágymelegítőt találni az életébe. A sorozat főszereplője Danny Burton (Chris D’Elia), aki gondtalanul rohan bele a harmincas éveibe, falja a csajokat, a stabil párkapcsolat kialakítása azonban nem az erőssége. Képtelen, vagy nem is akar elköteleződni egyetlen bombázó barátnője mellett sem. Végül az utolsó szingli barátja is bedobja a törülközőt és ekkor Danny-nek új lakótárs után kell néznie. Így kerül a képbe Justin, a Black Eyes Bar tulajdonosa, aki nemcsak a csehó irányításában, de a csajozás terén is gyengén muzsikál. Danny úgy dönt, segít rajta és a srác roppant fura barátain. A csapathoz csatlakozik Danny nővére is, aki elvált, dögös harmincasként ugyancsak kissé megrekedt az életében.

Az Anyám borogass szeptember 8-tól minden kedden 21 órától, míg a Megdönthetetlen szeptember 9-től minden szerdán 21 órától látható a Comedy Central műsorán.

Forrás: ComedyCentral

Ajánlott videó

Olvasói sztorik