Kultúra

Benicio Del Toro benne lesz a Star Wars VIII-ban

Az Oscar-díjas színész hivatalosan is aláírt a Rian Johnson rendezésében készülő nyolcadik epizódhoz, mi több: már a szerepét illetően is hullajtott el morzsákat.

Benicio Del Toro megerősítette, hogy játszani fog a Rian Johnson rendezőre bízott Star Wars VIII-ban, amely a Disney és a Lucasfilm terve szerint 2017. május 26-án kerül majd a mozikba. A Traffic mellékszerepéért Oscar-díjjal kitüntetett színész lehetséges leigazolását már korábban is rebesgették, ám ezt most ő maga erősítette meg a Rac1 nevű oldalnak adott interjúban, melyben már apró utalást is tett arra, milyen karakter lehet majd az övé:

Közeleg a Star Wars (VII), szóval előbb még kiderül, mi sül ki abból. Azt hiszem, mi márciusban kezdünk forgatni. Amolyan gonosz-félét játszom, de majd még meglátjuk.

Felettébb sejtelmesen fogalmazott tehát a 48 éves színész, akinek a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja pár éven belül már a második sci-fi mozija lesz, hiszen A galaxis őrzőiben is feltűnt, a titokzatos A Gyűjtő szerepében. Ráadásul ezt a figurát már a Thor: Sötét világban is eljátszotta és a Marvelnél feltehetően még a jövőben is számolnak vele, ennél fogva ha a Star Wars VIII-ban nem haláloz el a karaktere, akkor Del Toro a jövőben egyszerre két a Walt Disney égisze alatt futó franchise-ban alakíthat majd több filmben is visszatérő szereplőket, ami azért lássuk be: nem lenne kicsinység.

Forrás: Rac1 via Empire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik