Kultúra

Na ki kezdte ma a sulit? Hát Harry Potter fia!!!

Eliramlik az élet, Harry Potter se mai csirke már, megérte következő gyereke iskolába menését. Rowling infómorzsájától megőrültek a rajongók.

Hogy telnek az évek, a kis Harry alig mészárolta le a csúf, gonosz Tudjukkit (Voldemortot), máris becsajozott és apa lett, hogy a rusnya tweedzakójában kísérje ki egyik lurkóját a King’s Cross pályaudvarra. 2004-ben született egy másik fia is, James, aki viszont idén töltötte be a tizenegyedik évét, így behívót kapott a Roxfort varázslóképzőbe – írja a Mic.

Persze ki-ki eldöntheti, mennyire veszi a sztorit komolyan, mindenesetre a regényfolyam szerzője, J. K. Rowling komolyan vette, és a Twitterén közölte az alábbiakat:

“Edinburgh-ban vagyok, szóval tudna valaki a King’s Crosson sok szerencsét kívánni James S. Potternek a nevemben? Ma kezd a Roxfortban.”

 

Azonnal bedurvultak a rajongók és elárasztották a közösségi oldalakat az új infómorzsától. A #BackToHogwarts, azaz #VisszaARoxfortba lett a gyűjtőhashtag, ez alá kommentelhette be mindenki, milyen rohadt izgatott. Szóval ma sokan mehettek el a 9 és 3/4-ik vágányhoz.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik