Kultúra

Ha elővételben vettél hetijegyet az elmaradt Kingdom of Hegyaljára, akkor van egy jó hírünk

Hegyalja fesztivál (Array)
Hegyalja fesztivál (Array)

Mert oda ugyan nem mehetsz, de a Szegedi Ifjúsági Napokra igen. Ingyen.

A SZIN most írt egy közleményt, hogy azoknak, akik elővételben vették meg a hetijegyüket a Kindom of Hegyaljára, elég felmutatni a jegyet, és bemehetnek a Szegedi Ifjúsági Napokra. A Kindom of Hegyalja ugyanis, mint nemrég kiderült, elmarad. 

A SZIN hat napig tart, idén először, és lesz rajta Scooter, DJ Fresh, Russkaya, Ákos, Chris Lake, Wellhello és egy rakás más dolog is. 

„Amikor megtudtuk, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál, egyből azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is segíthetnénk ezen a sajnálatos helyzeten. Fel is vettük a Hegyalja szervezőivel a kapcsolatot, és együttműködési megállapodást kötöttünk. Ilyen esetekben nem kárörvendésre, hanem összefogásra van szükség, hiszen nem könnyű ezt a helyzetet kezelnie a csalódott fesztiválozóknak, és a szervezőknek sem. A Hegyaljára elővételben bérletet vásárlók jól járhatnak, hiszen hetijegyük felmutatásával végig bulizhatják a saját magához és a Hegyaljához képest is egy nappal tovább tartó Szegedi Ifjúsági Napokat, mindenféle plusz térítés nélkül”, írta a sajtószóvivő. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik