Kultúra

A világ második legjobb Jacko-feldolgozása – videó

A Pentatonix 6 perc alatt kihozza a maximumot a zseniális Jackson-dalokból.

Hölgyeink és uraink, elkészült minden idők második legjobb Michael Jackson-feldolgozása. Az első hely ugyebár örökre foglalt, legalábbis szerintünk – az általunk is bemutattott They Don’t Care About Us török népzenei változatára célzunk.

Amit viszont most itt bekészítettünk, az nem szimpla feldolgozás, hiszen nem egyetlen dal átirata szólal meg, hanem az egész bazi nagy és dicső Jacko-életmű java. Van benne Billie Jean, Thriller, The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Smooth Criminal, Black or White – és még vagy kétszer ennyi.

És akkor még a legjobbat nem is mondtuk, hogy az ötletgazda-előadó a tökéletes acapella-produkciókat gyártó amerikai Pentatonix; igen, ők azok, akik például elkészítették a világ könnyűzene-történelmének 4 és fél perces összefoglalóját, ami olyan jól sikerült, hogy már közel 64 és fél millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

Na, de már biztos mindenki várja a Jacko-életművet, úgyhogy tessék:

Akinek ez sem volt elég Jackóból, az hallgassa meg a Billie Jean sörösüveg-verzióját, vagy nézze meg, hogyan táncol Jackson-stílusban egy zseniális kínai paraszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik