Kultúra

Ilyen, amikor világsztár segít a lánykérésben – videó

Hát vissza lehet utasítani a gyűrűt egy ilyen szituációban?!

Már megint egy menő lánykérés! Ezúttal nem a tervezés hosszú folyamata az elismerésre méltó, mint például a titokban sofőrnek elszegődött férfi esetében; és nem is cukiságfaktorral növelte meg esélyeit a wannabe-vőlegény, mint az ötéves kisfiú segítségével végrehajtott akciónál – a legújabb menő gyűrűhúzási kísérlet a helyszín miatt érdekes.

És azért a sztár közbenjárása sem mellékes.

Liverpool a helyszín, úgyhogy annyira nem meglepő, hogy egy Paul McCartney koncerten történt meg a nagy pillanat (a másik esélyes forgatókönyv a Liverpool FC stadionja és mondjuk Steven Gerrard közreműködése lett volna).

Videón is láthatóak a pillanatok, amikor az Echo Arenában a Beatles zsenijének koncertjén megjelenik egy fiatal pár a színpadon. A lány (Diane) számára nem lehetett óriási meglepetés a dolog, hiszen a srác (Fabrice) egy bazi nagy molinóval érkezett a világot jelentő deszkákra. A drapérián az „All my loving I would give to her if you let me propose on stage tonight” (Minden szerelmemet neki adom, ha megkérhetem a kezét a színpadon) felirat található (igen, ez egy utalás az All my loving című dalra).

Aztán Paul felszólítja a fiatalembert, hogy térdeljen le, és ejtse meg a lánykérést. Fabrice először poénra veszi a dolgot, és a lány mellett McCartney kezét is megkéri, de a legenda vissza- (és rendre) utasítja, úgyhogy megtörténik, aminek meg kell történnie. A közönség tombol.

Egyébként nem egyedi esetről van szó, McCartney már több fickónak besegített a vőlegénnyé válás nehéz pillanataiban. Az alábbi videóban például azt láthatjuk, ahogy egy úriember dalban kéri meg kedvese kezét – szintén a Beatles-legenda koncertjén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik