Kultúra

Pörgésbe kezd az idei fesztiválszezon

Bikini, Brains, Hiperkarma: feszes ívvel hangolodik a nyárra első hétvégéjén a Budapest Park.

Nosztalgikus felvezetéssel nyitja meg kapuit a 2015-ös szezonra, a téli pihenő alatt megújult Budapest Park. Bár messze még a bikiniszezon, a Bikini az első attrakció, vendégeük pedig a Keresztes Ildikó Band lesz. A két együttes csütörtöki fellépése után talán még nem sok bulizó kérdezi majd, hogy „részegen, ki visz majd haza?” de másnap, egészen biztos, hogy rengetegen dobják majd az agyukat, két hazai elektronikus nagyágyú, az Anima Sound System, és a Brains koncertjein.

Utóbbi, a drum&bass leghíresebb magyar képviselőjének tartott zenekar, először mutatja be élőben legújabb, április 20-án megjelent, Stand Firm című albumát. A rajongók a Brains Youtube csatornáján hangolhatnak a koncertre: a zenekar az album összes, tizenegy számát feltette a videó-megosztóra.

Azok sem fognak csalódni, akik nemcsak a Brains oszlopos tagjaival szeretnének találkozni: a csapat ugyanis vendégül látja az Anima Sound Systemet, és az új Akkor hívsz című nótában közreműködő Halott Pénz is a zenekarral együtt készül a bulira.

A Park első idei hétvégéje egy nagy visszatéréssel éri el csúcspontját: Bérczesi Róbert, a Hiperkarma frontembere egy éve, ezúttal úgy tűnik, végleg szakított a kábítószerekkel, zenekara újra összeállt, és egy tavaly kiadott új album után, újra koncertezik. A Hiperkarma vendége a Hősök lesz majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik