Twisted Sister (zene, Twisted Sister)
Kultúra

Meghalt A. J. Pero

A Twisted Sister amerikai heavy metal együttes dobosávalfeltehetően szívroham végzett, miközben New York államban turnézott másik együttesével, az Adrenaline Mobbal.

A Twisted Sister gitárosa, Jay Jay French úgy nyilatkozott, hogy Perót reggel hiába próbálták felébreszteni, majd kórházba szállították, de már ott sem tudtak segíteni rajta. French azt mondta, hogy dobosuk volt az együttest mozgató fő hajtóerő, ő volt a “szíve és a lelke az együttes hangzásának”. “Egy barátot és legendát vesztettünk el” – fogalmazott.

Dee Snider énekes részvétét nyilvánítva kijelentette, hogy Pero sajátos, pörölyszerűen erőteljes dobolása jelentős mértékben hozzájárult a zenekar felemelkedéséhez és nemzetközi sikereihez.

A Twisted Sister a nyolcvanas években volt a csúcson. A Music Television térhódításával lett világszerte népszerű, elsősorban a We’re Not Gonna Take It és az I Wanna Rock című számhoz készített videoklippel. Az együttes új albumot hosszú ideje nem készített, de máig folyamatosan koncertezik. French most azt mondta, még nem tudják, mi lesz a sorsa további fellépéseiknek.

Ajánlott videó