Kultúra

Ön felismerné Stinget?

Sting és Paul Simon (sting, paul simon, )
Sting és Paul Simon (sting, paul simon, )

Berlinben lépett fel Paul Simon és Sting, de a képek szerint nemcsak megöregedett a két veterán popsztár, de az egykori Police-frontember komoly metamorfózison is keresztül ment.

Mint azt korábban megírtuk a 18 európai fellépést tartalmazó, On Stage Together (Együtt a színpadon) című koncertkörúton a páros alaposan körbelövi Budapesetet, de a magyar fővárost kihagyják. Az első turnéállomás március 12-én volt a lengyelországi Krakkóban és április 15-én fejeződik be Londonban. Felléptek többek közt március 14-án Prágában, március 16-án pedig Berlinben, ahonnan a leginkább favágóra emlékeztető Sting-fotó is készült. Legközelebb hozzánk egyébként április 1-jén Bécsben lesznek.

 
Fotó: MTI / EPA / Britta Pedersen 

Paul Simon és Sting, a Police egykori énekese koncertezett már együtt Amerikában februárban és márciusban, Ausztráliában és Új-Zélandon jövő januárban és februárban várja őket a közönség.

A turné ötlete 2013-ban, a Robin Hood alapítvány jótékonysági koncertjén született, ahol a két régi jó barát először játszott együtt a színpadon – olvasható a Live Nation hétfői közleményében.

A közös koncerteken a 72 éves Paul Simon és a 62 éves Sting hol együtt, hogy külön-külön zenélnek. Simon dalai közül a The Boxer és a Boy in the Bubble, Sting slágerei közül a Fields of Gold és az Every Breath You Take is elhangzik– írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik