Kultúra

Vége: búcsúzik a Heaven Street Seven

heaven street seven (heaven street seven, )
heaven street seven (heaven street seven, )

A zenekar klubturnéval és fesztiválkoncertekkel zárja le két évtizedes pályafutását.

 

A Budapest Park negyedik szezonját bemutató sajtótájékoztatón Szűcs Krisztián, az egyik legnépszerűbb rockzenekar, a Heaven Street Seven énekese, gitárosa, dalszerzője az MTI kérdésére kiemelte: a húszéves zenekar márciusban kezdi búcsúturnéját és augusztus 1-jén a Budapest Parkban lép fel utoljára.

“Amit megcsinálhattunk együtt, azt megtettük, emiatt döntöttünk úgy, hogy befejezzük működésünket. Ez a húsz év mindannyiunk számára életünk nagyon fontos része volt, gyakorlatilag folyamatosan aktív volt a zenekar. Nincs harag közöttünk, egyszerűen az ideális kreatív működést, amit mi elvárunk magunktól, azt így öten mostanáig tudjuk csinálni” – fejtette ki a frontember.

Mint elmondta, a búcsúturnén a nagy slágerek mellett régen elfeledett dalokat vesznek elő és mindenütt igyekeznek fellépni, ahol a húsz év alatt emlékezetes élményeket szereztek. Szűcs Krisztián arról is beszélt, hogy egyelőre nem látja pontosan, milyen projektekben fog részt venni a jövőben – az eddigiek közé tartozott mások mellett a Neo, a The Twist vagy a Budapest Bár.

A Heaven Street Sevenben Szűcs Krisztián mellett Ábrahám Zsolt gitáron, Takács Zoltán billentyűs hangszereken, Németh Róbert basszusgitáron, Orbán Gyula pedig dobon játszik. A zenekar kilenc sorlemezt készített, a legutóbbi, a Felkeltem a reggelt 2012-ben jelent meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik