Kultúra

Újabb neveket jelentett be a Sziget

A már bejelentett neveken kívül, most kiderült, hogy jön az Infected Mushroom, visszatér a Gogol Bordello és a Leningrad is, az End Show-t pedig Martin Garrix nyomja.

A Sziget fesztivál legújabb közleményében közel 30 fellépőt jelentett be, és az is kiderült, hogy egy év kihagyás után ismét lesz elektronikus tánczenei sátor. Ennek fellépői között lesz a W&W, Sander van Doorn, a Jaguar Skills, Bassjackers, Julian Jordan és Sidney Samson.

A Nagyszínpadra visszatér a Gogol Bordello zenekar, az A38 nagysátorba legújabb lemezével érkezik a Katie White énekesnő és Jules De Martino producer alkotta indie-dance-pop duó, a The Ting Tings. Tavaly megjelent lemezével jön a Szigetre a brit indie-folk énekes-dalszerző Mike Rosenberg, művésznevén Passenger. Mások mellett fellép a sátorban a héttagú Jungle zenekar, az Infected Mushroom, valamint az Enter Shikari is.

A Világzenei Nagyszínpadon a fellépők sorát erősíti Mariza, a balkáni zenében “utazó” Goran Bregovic Wedding And Funeral Band, valamint a fesztiválra sokadszorra visszatérő orosz ska zenekar, a Leningrad, a Che Sudaka és a Canzoniere Grecanico Salentino formáció is.

A korábban már kiderült, hogy jön az alt-J, a Florence and the Machine vagy Jamie Woon, de a legnagyobb név Robbie Williams lesz, akinek a mínusz 1. napi koncertjére az első 10 000, kedvezményes árú jegyet már el is kapkodták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!