Kultúra

Telt házzal ment a Total Dance Fesztivál

total dance fesztivál (total dance fesztivál)
total dance fesztivál (total dance fesztivál)

Kilencezer ember bulizott a kilencvenes évek kedvenc előadóival. A szervezők folytatást ígérnek.

Felülmúlta a várakozásokat a közönség érdeklődése a több mint 15 év kihagyás után újra megrendezett Total Dance Fesztivál iránt. A Hungexpo G-Arénájában tartott retrobulin 10 hazai és 5 külföldi előadó repítette vissza a kilencvenes évekbe a zömmel fiatal felnőttekből álló rajongótábort.

A kilencvenes évek kedvenc előadói 21. századi show-technika kíséretében adták elő legnagyobb slágereiket. Számos hazai fellépő mellett szombaton a kőbányai rendezvényközpontban tüzelte a nosztalgiázni vágyókat a Culture Beat, Alice Deejay, a La Bouche, Masterboy és Dr. Alban is.

Jellemző a TDF iránti érdeklődésre, hogy miután kitették a „Megtelt”-táblát, még legalább 3000 bulizni vágyó szeretett volna bejutni a rendezvényre, azonban a biztonsági szabályok erősebbnek bizonyultak.

Az ötórás gigakoncert sikerén felbuzdulva a szervezők máris ígérik a folytatást: tavaszra további előadókat csábítanak Budapestre, hogy egy újabb éjszakára felidézzék nekünk a szép emlékű kilencvenes éveket, amikor még akár jól is alakulhatott volna minden.

Fotó: Total Dance Festival

Ajánlott videó

Olvasói sztorik