Kultúra

40 forintba kerül majd a III-as Golf a Hungaroringen

A szombati Volkswagen-találkozón a tombola győztese a Golf 40. évfordulójára 40 forintért viheti a modell harmadik szériájának egy darabját, de láthatóak lesznek egyéb különleges népautók és a Bëlga is tiszteletét teszi.

Szeptember 27-én Volkswageneké lesz a Hungaroring, hiszen a Volkswagen-találkozó idén a Golfok mellett a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado tulajdonosok előtt is megnyitotta kapuit. Az esemény központi helyszínét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd. Emellett számos program és különleges autó – többek között az 503 lóerős GTI Vision Roadster, vagy az 1957-től 2013-ig, Brazíliában gyártott Volkswagen T2 sorozat utolsó, 1200 példányos “Last Edition” kiadásának 1200. darabja – várja az érdeklődőket az egész nap során.

 

Délután a Bëlga gondoskodik a jó hangulatról, utána bográcsozás, tábortűz, gitár, igazi “woodstocki” hangulat zárja a rendezvényt a Doors Emlékzenekar & Joe Cocker Coverband közreműködésével a Transporter Hippifaluban. Az előre regisztrálóknak arra is lehetőségük nyílik, hogy a Hungaroring területén felhúzott ideiglenes kempingben aludjanak kedvencük fedélzetén vagy sátorban. A hagyományokhoz hűen az idei találkozón is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza, a Volkswagen Golf 40 éves jubileumának köszönhetően mindössze 40 forintért – derül ki a szervezők közleményéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik