Kultúra

S.ggspotting a Szigeten – fotók

Új ivós játékot is lehetne indítani: aki pucér feneket lát, annak egyben kell lehúznia egy korsó sört. Vajon felejteni, vagy emlékezni jobb?

Az cseppet sem újdonság, hogy a Szigeten – ahogy a nyári fesztiválok többségén – extrém külsejű fiatalokat lehet látni; idén is pont annyi Pokémonnak, Teletubbies-figurának, méhecskének öltözött arcba botlottunk, amennyi megfelel a korábbi évek vonatkozó statisztikáinak.

Talán valamelyest jelentősebb az Ádámnak öltözött – azaz tök pucéran flangáló – szigetelők arányának növekedése. Arról persze nincs szó, hogy drámai változás állt volna be e tekintetben; mindössze annyi történt, hogy szemben a tavalyi 1 pucér ember / 1 hét mutatóval, idén az első két napon már 3 ilyen látványban volt részünk (ez nem hivatalos KSH-adat, csak az általunk regisztrált esetek száma).

Fontos megjegyezni, hogy a csupasz alsó- és felsőtestek láttán nem vizionáltunk nemzethalált (főleg, hogy vélhetően külföldiek voltak az elkövetők): az Istenkáromlás és szexre buzdítás a Sziget nagyszínpadán című szarkasztikus cikkhez hasonlóan ezeket az eseteket is betudjuk a jókedvűen bulizó fiatalok hóbortjának.

Az aggódók kedvéért megjegyezzük továbbá, hogy a s.ggvillantásokat nem követte szexuális aktus, erőszakos cselekedet vagy bármi, ami miatt ki kellene verni a balhét.


Budapest-Fenékpuszta viszonylat. Fotó: Hír24


Kilövőállomás. Fotó: Hír24


Unortodox lufifújási mód. Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik