Kultúra

Nincs több jegy a Fishing on Orfűre

Már elővételben teltházas lett a családias hangulatú orfűi fesztivál, ahol a Kispál és a Borz a nagy szigetes búcsúkoncert után ismét összeáll.

Eddig a teltházat csak a helyszínen megvett jegyekkel érték el az eredetileg is minden gigázást nélkülöző fesztivállal, de most elérték a célt, hogy egy héttel a nyitás előtt sem kell aggódni a látogatószám miatt. A fesztivál házigazdáka Lovasi András, egyébként már korábban is többször elmondta, hogy hiába a hatalmas az érdeklődés a Fishing on Orfű iránt, sem bővíteni, sem költöztetni nem fogják.

Idén már volt Kispál-koncert, igaz a határainkon túl

Egyébként a nulladik nap – amelyen a Kispál és a Borz lép fel – már áprilisban teltházas lett, a fesztivál további napjaira vásárolható jegyek és bérletek pedig most fogytak el.

A Fishing on Orfűn idén is a hazai underground koncertzenekarok színe-java lép fel. A legnépszerűbb formációk koncertjein túl itt mutatkozik be Németh Juci új zenekara, a Hey Honey, 9 év után rendkívüli koncertet ad az annabarbi, valamint fellép a Los Angeles-i poszt-hardcore szintér kiválósága, a letlive. is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik