Kultúra

Beismerte felesége megölését a Kemény zsaruk színésze

Michael Jace, a Kemény zsaruk tévésorozat színésze maga hívta ki a rendőrséget, és a diszpécsernek azt állította, hogy hétfőn egy családi veszekedés során Los Angeles-i házukban lelőtte a feleségét.

A színészt a helyszínre kiérkező rendőrök őrizetbe vették, majd gyilkosság vádjával letartóztatták. A rendőrség az ügyben vizsgálódik, hogy a házaspár anyagi gondjai közrejátszhattak-e a gyilkosság elkövetésében.

Súlyos anyagi gondjaik voltak

A bűntény idején az 51 éves színész két tíz év alatti gyermeke is a házban tartózkodott, de a rendőrség nem tudja, hogy szemtanúi voltak-e a történteknek.

A 40 éves April Jace halálát több lövés okozta. A rendőrség megtalálta a gyilkos fegyvert, a pisztoly a hatóságok szerint a férjé lehet, bár egy vagyonnyilatkozatában azt tüntette fel, hogy nem rendelkezik fegyverrel.

A Los Angeles-i rendőrség szerint a színész ellen nem érkezett bejelentés családon belüli erőszak miatt. Jace ugyanakkor súlyos pénzügyi gondokkal küzdött, 2011-ben csődöt jelentett, és adósságai átütemezése után, tavaly decembertől a részletekkel is elmaradt. A szomszédok nem hallottak veszekedést a házból, és jó szülőkként írták le a házaspárt.

Beleverte a felesége fejét a falba

Jace korábbi feleségének barátnője viszont egy bírósági dokumentumban arról számolt be, hogy a színész számos alkalommal bánt erőszakosan volt feleségével, Jennifer Bittermannel, 1997 augusztusában a falba verte a fejét, a kiságyában síró gyerekük szeme láttára.

April Jace tíz évig tanítónőként dolgozott, majd tavaly márciustól egy keresztény magániskolában, a Biola Egyetemen foglalkozott a diákok és családjaik pénzügyi támogatásával.

Michael Jace a Kemény zsaruk és a Terepen mellett játszott a Law & Order és a New York rendőrei, illetve más krimisorozatokban is. Kisebb szerepei voltak többek közt a Forrest Gump és a Boogie Nights című filmekben is. A nagy tapasztalattal rendelkező szereplőválogató, Sheila Manning szerint “olyan színész, akinek az arcára emlékszünk ugyan, de a nevét nem jegyezzük meg”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik