Kultúra

Justin Timberlake tarolt a Billboard díjátadóján

Hét kategória elismerését zsebelte be Justin Timberlake a Billboard Music Awards gáláján vasárnap: többi között a legjobb művésznek, a legjobb Rhythm and Blues albumnak és a legjobb férfi előadónak járó díjat vihette haza.

A legjobb női előadónak Katy Perry választották, a legjobb új előadónak pedig Lorde-ot. A legjobb rock albumnak járó elismerést a Las Vegas-i Imagine Dragons nevű banda kapta Night Visions című debütáló lemezéért. Jennifer Lopez életművéért Icon díjat kapott, míg volt férje, Marc Anthony a Top Latin előadó kategóriában aratott győzelmet.

Az online médiában és a közösségi hálókon való sikeres fellépésekért is osztottak díjakat: a legjobb digitális dalok előadója Katy Perry lett, de Justin Bieber és Miley Cyrus is vehetett át szobrot.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A Las Vegas-i díjátadón hologram formájában, különleges színpadon bemutatták a 2009-ben elhunyt Michael Jackson egy fellépését. Egy produkciós csapat hónapokon át dolgozott azon, hogy Michael Jackson poszthumusz megjelent Xspace című albumáról a Slave to the Rhythm című dal előadását előkészítésék erre az estére.

Egy szövetségi bíró pénteken engedélyezte a felvétel használatát a díjátadón, elutasítva technológiai cégek keresetét, amellyel meg akarták akadályozni a digitális előadás létrejöttét. A holografikus Michael Jackson vasárnap zenekarral és táncosaival együtt volt látható egy különálló színpadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik