Kultúra

Valódi apácashow készül

Az első zárdarealityben öt nő hoz döntést, hogy Jézusnak vagy a modern világnak szentelje életét.

Ha eddig azt gondoltuk volna, hogy a valóságshow-k kizárólag arról szólnak, hogy más szektorokban elhelyezkedni képtelen emberek kanapékon böfögnek és szexelnek, majd a sorozat lezárulta után DJ-k vagy énekesek lesznek belőlük; akkor ezt most újra kell gondolnunk.

Az elsősorban nőknek szóló tartalmakat kínáló Lifetime tévétársaság úgy döntött, hogy apácáknak készülő nők főszereplésével forgat realityt.


Fotó: Thinkstock

A Sisterhood című sorozat öt olyan nőt mutat be, aki vívódik, hogy a modern életformát válassza vagy fordítson neki hátat Isten kedvéért; így ez lesz az első olyan (valóság)show, amely a zárdák világába enged betekintést. Az biztos, hogy főszereplőktől kulturáltabb párbeszédeket hallunk majd, mint BB és VV vezetéknevű elődeiktől, és talán a szex és a szesz helyett is más témák kerülnek előtérbe; de egyébként még sok a kérdőjel, például nem tudni, hogy melyik zárdában forgat majd a stáb.

A Sisterhoodot egyébként az a cég gyártja; amelyik a Breaking Amish-t készítette: a tengerentúli széria azt mutatja be, hogyan kezdenek új életet New Yorkban az amish vallási közösségből kiszakadó fiatalok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik