Kultúra

Hiányzik a Sziget? Itt fogsz bulizni egész nyáron!

Megmutatták nekünk a Budapest Parkot, mi pedig megmutatjuk az olvasóknak.

Pénteken nyit Budapest legnagyobb bulihelye, az egyre inkább a Szigetre hasonlító Park. Gerendai Károly szerint – naná, hogy ő viszi a Szigetet is – színvonalasabb, vátlozatosabb, sokszínűbb lesz a hely, nem csak zenével, hanem vicces-érdekes műalkotásokkal, a felsőközéposztály-beli bulizókat (jó, ezt nem ő mondta, ezt én mondom) kiszolgáló exkluzívabb, asztalfoglalós borozóval és kivetítős sörkerttel.

Új szlogent is kapott a hely, a jelmondat mostantól a “Hagyd kint a valóságot!”, ami egyrészt pszichedelikus, másrészt finoman reflektál a válságra és az abból fakadó egzisztenciális szorongásra. A hely még nagyon épül, de ígérik: holnapra kész lesz. Állami beruházásokhoz szokott tekintetemmel a rengeteg deszkát, kábelt, raklapot és félkész pultot látva ezt elsőre nehéz volt elhinni, de hát a Sziget is nagyjából így néz ki nyitás előtt egy-két nappal.

Először is mindenki nyugodjon le! LESZ nemzeti dohánybolt!

Meg még több színes fa:

A bejáratnál a világ legkisebb diszkója (balra) és Szőke Gábor Miklós (művésznevén: gabormiklosszoke) egyik alkotása várja majd a lárogatókat. Utóbbi lécszobrai egyébként az utóbbi években országszerte sűrű ütemben bukkantak fel.

A farkasfejet megmutatjuk közelről, át is lehet menni rajta:

És akkor már a minidiszkót is:

Pizzaszelet és hotdog már biztos lesz:

Ez pedig a Park Dance Arena nevű elektrosátor a kilencvenes évek búcsúinak airbrushművészetére emlékeztető homlokzata, amit látva mindenki garantáltan kint hagyja a valóságot:

Kommersz house (Bárány, Sterbinszky – ismerjük a dörgést, na) illetve néha goa szól majd és ilyen (lesz) belülről:

A nagyszínpad körül (sajnos nem valódi) membránokat terem majd a (sajnos szintén nem valódi( növényzet:

Plusz lesz egy kívánságtálca is:

Extra tartalomként pedig minden különösebb ok nélkül következzék egy szögbelövővel dolgozó úr. Ha valaha egyszer építőmunkás leszek (miért ne?), csakis szögbelövőzni akarok majd!

A Park tehát 25-én nyit meg például Kiscsillaggal és 30Y-nal, aztán olyanok jönnek, mint a Bikini, a Bëlga, a Pendulum (dj-szett), Charlie PASO, Emir Kusturica, Russkaja, Gogol Bodello, Everlast, Dropkick Murphys, Sick Of It All, HIM.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik