Kultúra

Top 5 legbizarrabb nevű DJ

Tekintsünk el attól, hogy manapság boldog-boldogtalan beáll a pult mögé és zenét kever, mi most a legelképesztőbb neveket keressük.

Erős a mezőny, előre szólunk. Ők nem ex-Villalalók vagy celebek, ők még kőkeményen tolják a tuccot meg a taccot. Fergeteges lista következik a legbrutálisabb nevű lemezlovasokról.

1. DJ Megkezdett Zsemle

Sajnos a munkásságából nem találtunk bemutatható hanganyagot, de az interneteken megtalálható a név, úgyhogy létezik. Nálunk ő a nyertes.

2. DJ Felfújható

A helyzet ugyanaz, mint a győztesnél. De ha valakinek az olvasóink közül van DJ Felfújható, esetleg DJ Megkezdett Zsemle koncertélménye, mindenképpen írja le kommentben.

3.- 4. DJ Államérdek és DJ Megnyitás új lapon

A harmadik és a negyedik helyezettet kénytelenek vagyunk összevonni, mert a bemutatott zenét is közösen szerezték. DJ Államérdek és DJ Megnyitás új lapon ráadásul aktuális és egyben klasszikus témát dolgoztak fel: a rezsicsökkentést.

5. DJ Bizonytalan

És hogy nehogy kimaradjon egy szenzációs zene, bevetjük nemrég megismert kedvencünket is; aki olyan slágert írt a választásokról, mint senki más. Vigyázat! 18+ dalszöveg, csúnya szavak!

 

Utónévkönyv kezdő DJ-knek

A fentiek alapján látható, mennyire fontos, hogy a DJ családnév után a legmegfelelőbb keresztnevet válasszuk. Szeretnénk segíteni ebben a kezdő lemezlovasoknak. Ha nem akarunk különösebb mondanivalót, ideológiát belecsempészni a névválasztásba, akkor csak a hangzás a lényeg. Például: DJ Összegyűrt Helyi Téma, DJ Megalomán katicabogár, DJ Porral Oltó, és még folytathatnánk. Ha szeretnénk, hogy politikai meggyőződésünk tükröződjék, akkor kormánypárti lemezlovasoknak a DJ Csak nevet, az összefogós-kormányváltósoknak pedig a DJ Európai Értelemben Vett Baloldal nevet ajánljuk; de bizonyára kiadó még a DJ Magunkfajta és a DJ Milyenferi is. Akinek még ez is kevés, használjon DJ név-generátort.

Ha ismer a fentieknél is extrémebb nevű lemezlovast, kérjük, hogy haladéktalanul írja meg kommentben! Köszönjük!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik